AK Partili Gürcan Seyitgazideydi: Meydana gelen afetten etkilenen hemşerilerimizin yanındayız

Prof. Dr. Ayşen Gürcan, TBMM 28’ inci Dönem Yemin Töreni sonrası programlarını iptal ederek Eskişehir’e döndü. Selin vurduğu Seyitgazi'de yapılan çalışmaları inceledi.

AK Partili Gürcan Seyitgazideydi: Meydana gelen afetten etkilenen hemşerilerimizin yanındayız
03 Haziran 2023 Cumartesi 13:58

Prof. Dr. Ayşen Gürcan, TBMM 28’ inci Dönem Yemin Töreni sonrası programlarını iptal ederek Eskişehir’e döndü. Kentin girişindeki polis kontrol noktasını ziyaret eden Gürcan sonrasında ise Seyitgazi Kaymakamı Yeşim Altın, AFAD İl Müdürü Recep Bayar diğer yetkililerle beraber sel felaketinin yaşandığı bölgelerde incelemelerde bulundu. Seyitgazi’nin Yarbasan ve Çatalören köylerine gelen Prof. Dr. Gürcan ayrıca muhtarlardan ve vatandaşlardan müdahalelere dair bilgiler alarak hasar tespiti çlışmaları hakkında istişareler yaptı.

“Meydana gelen afetten etkilenen hemşerilerimizin yanındayız” ifadelerini kullanan Gürcan, “Şu ana kadar bir can kaybının olmaması tek tesellimizdir” dedi. Kaza ve yaralanma risklerine karşı incelemelerini sürdüren milletvekili Gürcan, gecenin ilerleyen saatlerine kadar Seyitgazi'de kalarak çalışmaları inceledi. 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.