Eskişehirli vatandaşlara uyarı: O yolları kullanmayın

Seyitgazi’de meydana gelen sel felaketi sonrasında hasar gören yolların onarımına başlayan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nden vatandaşlara uyarı: Zorunlu haller dışında bu yolun kullanılmaması, alternatif yolların tercih edilmesini rica ediyoruz.

Eskişehirli vatandaşlara uyarı: O yolları kullanmayın
03 Haziran 2023 Cumartesi 14:36

Seyitgazi’de meydana gelen sel sonrasında bazı yollar ciddi şekilde hasar görürken belediye’den vatandaşlara uyarı geldi. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Kıymetli hemşehrilerimiz, Seyitgazi ilçemizde dün gerçekleşen yoğun yağış sonrası Sarıcailyas-Şükranlı-Çukurca mahallelerini birbirine bağlayan yolda ekiplerimizce acil bakım çalışmaları başlatılmıştır.

Çalışmaların hızlı ve güvenli bir şekilde tamamlanabilmesi için sizlerden ricamız zorunlu haller dışında bu yolun kullanılmaması, alternatif yolların tercih edilmesidir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.