Çakırözer, Belediye Başkanı Tepe ile felaketin etkilediği köylere gitti

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Seyitgazi’de sel felaketinin etkili olduğu mahalleleleri ziyaret etti.

Çakırözer, Belediye Başkanı Tepe ile felaketin etkilediği köylere gitti
03 Haziran 2023 Cumartesi 20:58

Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe ile gerçekleştirdiği ziyaretlerde Çakırözer, mahalle muhtarlarından bilgi aldı, zararları dinledi. Çakırözer, “Gerek belediyelerimiz, gerek diğer kamu kurumları yaraların sarılması için dün akşamdan bu yana seferber. Tüm ekiplere teşekkür ediyoruz. Felaketten etkilenen tüm yurttaşlarımıza büyük geçmiş olsun. Mağduriyetlerin takipçisiyiz” dedi.

EVLER ZARAR GÖRDÜ, TARIM ALANLARI SULAR ALTINDA..

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde meydana gelen sel felaketi, ilçede Çatören, Sarıcailyas, Yarbasan, Sancar, Şükranlı, Cevizli başta olmak üzere birçok mahalleyi etkiledi. Felaketin ardından birçok mahallede evler zarar gördü, tarım alanları sular altında kaldı.  CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe ve Meclis üyeleri ile sel felaketinin etkilediği mahelleleri ziyaret ederek, selden etkilenen yurttaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

MAĞDURİYETLERİN TAKİPÇİSİYİZ

Ziyaretlerinde mahalle muhtarlarından bilgi alan Çakırözer, Seyitgazi Kaymakamı ile DSİ yetkilileri ile de görüştü. Hasar tespit çalışmaları ile mağduriyetlerin takipçisi olduklarını söyleyen Çakırözer, “Seyitgazi ilçemizde sel felaketinden etkilenen hemşehrilerimizi ziyaret ettik. Felaketten en çok etkilenen mahallleremizin başında Çatören Mahallemiz geliyor. Belediye Başkanımız Uğur Tepe ile bölgede çalışmalarını sürdüren ekiplerden bilgi aldık, teşekkür ettik..  Büyükşehir Belediyemiz, Seyitgazi Belediyemiz, ESKİ, DSİ ekipleri başta olmak üzere tüm kamu kurumları yaraların sarılması için seferber. Yağışlar devam ediyor, olası bir felakete karşı ekipler komşu köylerde de çalışmalarını sürdürüyor. Evleri yıkılan, hayvanları telef olan, tarım alanları zarar gören hemşehrilerimiz var. Tek tesellimiz can kaybının olmaması. Sel felaketinden etkilenen tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun. Felaketin yarattığı mağduriyetlerin takipçisiyiz, hemşehrilerimizin yanındayız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.