Hatipoğlu Sanayi Ticaret Enerji Komisyonu'nda

İYİ Parti Eskişehir milletvekili Nebi Hatipoğlu Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu'na seçildi.

Hatipoğlu Sanayi Ticaret  Enerji Komisyonu'nda
15 Haziran 2023 Perşembe 11:43

Hatipoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:  Milletimiz adına Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu'nda  görev aldık. Komisyon üyesi, değerli diğer vekiller ile birlikte, Türkiye'nin sanayi ve teknoloji alanlarında büyümesini ve yenilikçi çözümler üretmesini sağlayacak çalışmalara öncülük edecek olmaktan heyecan duyuyorum.

 Öte yandan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yapılan komisyon seçimlerinde CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer Dışişleri Komisyonuna, AK Parti Eskişehir Milletvekili Ayşen Gürcan Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonuna, CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan da Dilekçe Komisyonuna seçildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.