Eskişehirliler sanatla buluşuyor

Tepebaşı Belediyesi’nin 12.’sini düzenlediği Uluslararası Sanat Çalıştayı tüm hızıyla devam ederken, etkinliği ziyaret eden Eskişehirliler de sanatçılar ile buluşuyor.

Eskişehirliler sanatla buluşuyor
15 Haziran 2023 Perşembe 12:43

Tepebaşı Belediyesi, düzenlediği sanat etkinlikleri ile kent halkını sanat ve sanatçı ile buluşturmayı sürdürüyor.

12. Uluslararası Sanat Çalıştayı da 14 sanatçının katılımı ile devam ediyor. Özdilek Sanat Merkezi’nde çalışmalarına devam eden sanatçıları, 7’den 70’e Eskişehirliler de ziyaret ediyor. Sanatçılar, kent halkının da dahil olduğu çalıştaya katıldıkları için büyük mutluluk duyduklarını ifade ediyor.

Bu kapsamda Avukat Mail Büyükerman Anaokulu öğrencileri Özdilek Sanat Merkezi’nde çalışmalarına devam eden sanatçıları ziyaret ederek resimlerin yapılış aşamalarını yerinde gördü. Ayrıca çocuklar, merkezde bulunan boya ve fırçalarla hayal ettiklerini tuvale yansıtma fırsatı buldu.

12. Uluslararası Sanat Çalıştayı, 16 Haziran Cuma günü saat 18.00’de, Tepebaşı Belediyesi Merkez Sergi Salonu’nda düzenlenecek kapanış töreni ile son bulacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.