Halkı terör ve diktatörlükle korkutmayın!

Saadet Partisi: “İktidar kanadının toplumu terörle, muhalefetin de rejim değişikliği ve diktatörlükle korkutarak kendi saflarına çekmeye çalışması referandumda sonucun sağlıklı olmasını engelleniyor”

Halkı terör ve diktatörlükle korkutmayın!
05 Şubat 2017 Pazar 15:49

Saadet Partisi İl Sekreteri Yaşar Saylısoy, anayasa değişikliği ve referandumla ilgili konuştu. Saylısoy, anayasa değişikliğine neden ‘evet’, neden ‘hayır’ denildiğinin tüm kesimlere sağlıklı bir şekilde anlatılması gerektiğinin önemine vurgu yaptı. Anayasa değişikliği konusunda toplumun ‘evetçiler’ ve ‘hayırcılar’ olarak ikiye bölündüğüne dikkat çeken Saylısoy, “Anayasa değişikliğine ‘evet’ denilmesini sağlamak için ‘hayır’ sonucunun terör örgütlerine yarayacağı, hatta daha da ileri gidilerek millet ve devletin bakası için ‘evet’ denilmesinin şart olduğu söylemek insanlarımızı tedirgin etmektedir. Sağlıklı olan, yapılan değişikliğin ne olduğunu toplumun tüm kesimlerine anlatılması gerekiyor. Buna karşılık ‘hayır’ diyenlerin de bunun nedenlerini aynı şekilde bildirmesi gerekir. Bu yapılmaz ise iktidar kanadı toplumu terörle, muhalefet de rejim değişikliği ve diktatörlükle korkutarak kendi saflarına çekmeye çalışması referandumda ne sonuç çıkarsa çıksın sağlıklı olmayacaktır” dedi.   
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.