GÜNAY’DAN SAKALLI’YA ZİYARET

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı’ yı seçim ofisinde ziyaret etti.

GÜNAY’DAN SAKALLI’YA ZİYARET
30 Ocak 2019 Çarşamba 15:58

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı’ yı seçim ofisinde ziyaret etti. Sakallı ve Günay seçim çalışmalarını ve stratejilerini değerlendirdi.

ESKİŞEHİR’İ AK BELEDİYECELİKLE BULUŞTURMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Prof. Dr. Günay, ‘’Büyükşehir Adayımız Sayın Burhan Sakallı ile birlikte Eskişehir’imizi AK Belediyecilik ile buluşturmak için çalışıyoruz. Hem büyükşehirde hem ilçelerimizde iddalıyız. Çalışacağız, teşkilatımızla birlik beraberlik içindesahada olacağız, durmayacağız" şeklinde konuştu.

CUMHUR İTTİFAKI İLE BİRLİK BERABERLİK İÇİNDEYİZ
Prof. Dr. Günay, "Cumhur İttifakı olarak ülkemiz için, şehrimiz için en iyisi neyse bunu istiyoruz. Eskişehir’de de Cumhur İttifakı birlik beraberlik ve koordinasyon içerisinde çalışmaya devam ediyor. Ben Cumhur İttifakı’na gönül vermiş her bir hemşerime çalışmalarından ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.