DP HER İSMİN BULUŞABİLECEĞİ BİR PARTİDİR

Demokrat Parti İl Başkanı Hüseyin Özcan editörümüz Gökhan Koçal’ın kaleme aldığı ‘Omurga’ adlı köşeye yanıt verdi.

DP HER İSMİN BULUŞABİLECEĞİ BİR PARTİDİR
30 Ocak 2019 Çarşamba 16:07

Demokrat Parti İl Başkanı Hüseyin Özcan editörümüz Gökhan Koçal’ın kaleme aldığı ‘Omurga’ adlı köşeye yanıt verdi. Özcan, “DP her ismin buluşabileceği bir partidir” dedi.

Mihalıççık ve Sivrihisar adaylarının partilerine yakışır adaylar olduğunu söyleyen Özcan, “Siyaset halk için halkın teveccühü ile yapılır, DP her ismin buluşabileceği bir partidir. Üstelik yerel seçimler aday odaklı seçimlerdir. Bizim Mihalıççık ve Sivrihisar adaylarımız da bölgelerinde halkın teveccühünü kazanmış hizmet etmiş adaylardır. Her iki adayımızın da kökeni Demokrat Partidir. Üstelik her iki ilçede de partimizin unutulmayan hizmetleri ve tabanları vardır. Biz herhangi bir siyasi parti ile ittifak içinde değiliz. Biz Sivrihisar ve Mihalıççık ittifakını halkın istekleri ile gönüllerde kurduk. Hizmet odaklı hizmet esaslı bir program hazırladık. Her iki adayımızda bundan sonra açıklayacağımız adaylarda dik duruş sahibi son derece kaliteli liyakat sahibi adaylardır. Dolayısıyla DP’nin de adaylarının da arkalarında bir bagajı yoktur tümü tertemizdir ve partimize yakışır adaylardır” dedi.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.