Günay yeni hedefini açıkladı: İlçeler tamam sıra köylerde

AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, yeni dönede Eskişehir’i köy köy, mahalle mahalle gezeceğini açıkladı.

Günay yeni hedefini açıkladı: İlçeler tamam sıra köylerde
31 Ağustos 2018 Cuma 14:06

Günay,  Eskişehir İlçeleri Yenilikçi Atılım Platformu (EİYAP) projesi kapsamında Eskişehir’in her ilçesine birden çok ziyaret gerçekleştirdi. Günay, gerçekleştirdiği ziyaretlerde ilçe sakinleri ile bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi.  İlçelerin potansiyelleri hakkında bilgi alan Günay, bu potansiyelleri fırsata çevirmek için hareke geçti. İlçelerin potansiyellerine ve sorunlarına hakim olduğunu aktaran Günay, “Bugün itibariyle Eskişehir’in tüm ilçelerinin potansiyellerine, isteklerine, sorunlarına hakimim ve gerekli adımları bir bir atmaktayız” dedi. 

Şimdi sıra köylerde

İlçeler bazlı çalışmasının ardından şimdi sıranın Eskişehir’in köylerine geldiğini dile getiren Günay, ‘’Şimdi sıra köylerimizde ve mahallelerimizde. 27. Dönemde inşallah Eskişehir’i köy köy, mahalle mahalle gezeceğim. Bu benim en büyük arzum ve hedefim. Halkımızla buluşmak, sorunları, istekleri yerinde değerlendirmek bizim için çok değerli. İlçelerimizde yaptığımız gibi köylerimizde ve mahallelerimizde bu buluşmalar sonrasında raporlar oluşturuyoruz. Ekibimle tüm konuların tek tek üstünden geçiyoruz. Daha sonra elimizde oluşan veri ve bilgi doğrultusunda gerekli adımları atıyoruz. Bazı konuları bakanlarımızla iletişime geçerek bu konuları kendilerine iletiyoruz. Çok acil konuları Sayın Cumhurbaşkanımıza iletiyoruz. Bunun yanında birçok projeyi, isteği ve öneriyi bakanlıklar düzeyinde takip ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.