Yeni Türkü: Eskişehir Atatürk’ün izinden giden bir cumhuriyet kenti

Sevilen müzik grubu Yeni Türkü, Tepebaşı Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Eskişehir’de konser verdi.

Yeni Türkü: Eskişehir Atatürk’ün izinden giden bir cumhuriyet kenti
31 Ağustos 2018 Cuma 14:32

Tepebaşı Belediyesi’nin, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Neoplus AVM ile birlikte düzenlediği Yeni Türkü konseri, binlerce Eskişehirli müzikseverin katılımı ile gerçekleşti. Neoplus AVM yanında bulunan açık otopark alanında düzenlenen konserde Türkiye’nin en sevilen müzik gruplarından Yeni Türkü, sahneye İzmir Marşı’nı söyleyerek çıktı. Alanı dolduran binlerce vatandaş, ellerindeki Türk Bayrakları ile şarkılara eşlik ederken coşkulu bir gece geçirdi.

 

Yeni Türkü grubunun solisti Derya Köroğlu, konserde yaptığı konuşmasında, “Eskişehir her zaman Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden giden, aydınlığı ile bizleri aydınlatan bir cumhuriyet kenti. Buraya her geldiğimizde içimiz umut ve mutlulukla doluyor. İyi ki varsınız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.