GÜNAY HEMŞERİLERİNİN BAYRAMINI STRAZBURG’TAN KUTLADI

AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, Ramazan Bayramı’nı Fransa’nın Strazburg kentinde başlayan Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi toplantısında geçirdi. Günay, partililerin bayramını sosyal medya üzerinden kutladı.

GÜNAY HEMŞERİLERİNİN BAYRAMINI STRAZBURG’TAN KUTLADI
27 Haziran 2017 Salı 15:37


Fransa'nın Strazburg kentinde başlayan Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) 2017 Yaz Dönemi Genel Kurulunun gündeminde göç ve terörle mücadele yer aldı.

Toplantıya Türkiye’yi temsil eden Günay, Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Mr. T. Jagland'a terörle ortak mücadelede Konsey'in sözler dışında uygulamada ne yapmayı düşündüğünü sordu.

Ayrıca, Konseyin İç Tüzük Kurulu için Mr. T. Kox tarafından hazırlanan İlerleme Raporunda Türkiye için yapılan yorumlara cevap veren Günay, OHAL uygulaması sürecindeki gelişmeleri özetleyerek, OHAL Komisyonu ve işleyişi hakkında bilgi verdi.

Bayramı yoğun toplantı temposu içerisinde geçiren Günay, AK Parti Eskişehir İl teşkilatının yapacağı bayramlaşmaya katılamayacağını sosyal medyadan duyurdu. Günay, “Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Toplantıları nedeniyle aranızda olamıyorum. Tüm hemşerilerimin bayramını en içten dileklerimle kutlarım.” İfadelerini kullandı.
 
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.