TAHRİKLERE KAPILMAYIN, GENEL BAŞKANA DESTEK OLUN

CHP’nin bayramlaşma programında konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, ‘adalet yürüyüşünü’ eleştirenlere tepki gösterdi.

TAHRİKLERE KAPILMAYIN, GENEL BAŞKANA DESTEK OLUN
27 Haziran 2017 Salı 15:54


 
Kurt, konuşmasında şunlara değindi: “Önümüzdeki süreç ciddi bir mücadele süreci. Cumhuriyet Halk Partililerin daha uyanık ve daha diri olması lazım. Biz bu adalet yürüyüşünden mutlaka sonuç almalıyız. Adalet sadece Enis Berberoğlu’nun tutuklanma ile ilgili bir olay değil.  Türkiye’de hangi alana el atsanız kesin bir adaletsizlikle karşı karşıyasınız.
 
 
“Halk ile kaynaşan bir Cumhuriyet Halk Partisi olmak zorundayız”
16 Nisan’dan sonra politika yapma biçimi değişti. Bundan sonra çok daha farklı, sokakta, halkın içinde, halk ile kaynaşan bir Cumhuriyet Halk Partisi olmak zorundayız. Bunu sağladığımız için zaten iktidar kızıyor. Cumhurbaşkanın da, başbakanın da, muhalefet partisinin de birinci sorunu Cumhuriyet Halk Partisi’nin barışçıl bir direniş ortaya koyan yürüyüşü.
 
“Devlet Bahçeli ile Doğu Perinçek işi gücü bırakmış, CHP’yi eleştiriyor”
Devlet Bahçeli ile Doğu Perinçek işi gücü bırakmış, Cumhuriyet Halk Partisini eleştiriyor. Size ne? Şimdiye kadar Türkiye’de olan hukuksuzluklara, adaletsizliklere sesini çıkarmayanlar, şimdi çarşaf çarşaf Cumhuriyet Halk Partisi’nin eyleminin ne kadar kötü bir eylem olduğunu anlatmaya çalışıyor. Biri sağdan, biri soldan.  Biz aynı çizgiyi devam ettiriyoruz. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak devrimci, demokrat ve parlamenter demokrasiye inanan bir parti olarak adalet yürüyüşüne devam ediyoruz.
 
“Hiçbir tahrike kapılmayacağız, bu kararlı bir yürüyüştür”
Zaman zaman AKP’nin yanından nemalananlar şimdi Cumhuriyet Halk Partisi’nin üstüne gitmeye çalışıyor. Hiçbir tahrike kapılmayacağız. Bu kararlı bir yürüyüştür. Bu yürüyüşün sonu aydınlıktır. Bizim burada yapacağımız iş Genel Başkanımıza destek olmaktır. Genel Başkanımızın arkasından İstanbul’a milyon kişiyi sokmaktır. Bunu gerçekleştirdiğimi anda sağdaki de, soldaki de şaşıracaktır. Zannediyorlar ki Cumhuriyet Halk Partisi eriyince insanlar MHP’ye gidecek, Vatan Partisi’ne gidecek. Hadi oradan demek lazım. Biz kararlı, tutarlı ve inançlı bir parti olduğumuzu, örgüt olduğumuzu göstermek durumundayız.  Önümüzdeki 10-15 gün içerisinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin muhalefeti daha da büyüyecektir. 
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.