Güler’den adaylık iddialarına yanıt

İsmi AK Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayları arasında geçen Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, adaylık iddialarına “Şu anda gelişmeleri izliyorum. Benim bu yönde temasım, başvurum, tasarrufum, mücadelem, uğraşım yok” diye yanıt verdi.

Güler’den adaylık iddialarına yanıt
24 Ekim 2018 Çarşamba 11:23

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, adaylık iddialarına ilişkin Anadolu Gazetesi yazarı Cihan Yıldırım’ın sorularını yanıtladı. Yıldırım, Güler ile yaptığı telefon görüşmesini bugün ki yazısına taşıdı.

Yıldırım, ‘Metin Güler’e adaylık meselesini sordum’ başlıklı yazısında şu ifadelere yer verildi:

İsmi AK Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayları arasında geçen Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’i aradım ve ‘Neler oluyor başkanım, ne diyorsunuz bu yöndeki konuşmalara’’ diye sordum.
Başkan Güler ‘’Şu anda ETO Başkanıyım. 17 bin üyemiz var. Her siyasi görüşten üyemiz var. Bu nedenle konuştuklarımıza, hareketlerimize dikkat etmeliyiz. Çünkü kurumu da bağlıyor’’diyerek sözlerine başladı.
Güler, şöyle devam etti:
‘’Politika ya da adaylık ile ilgili süreç inanın benim dışımda gelişiyor. ETO koltuğu seçim süreçlerinde öne çıkıyor. Benim adım da son günlerde potansiyel aday gibi lanse ediliyor. Bana ulaşan resmî bir şey yok. Kendi kendine oluştu. Şu anda gelişmeleri izliyorum. Benim bu yönde temasım, başvurum, tasarrufum, mücadelem, uğraşım yok.’’
Arkadaşlarından ve çevresinden adaylık noktasında çok baskı gördüğünü ifade eden Güler, ‘’Onlara ‘İşimin başındayım. Yapacak işlerimiz var. Bu işler nasip işi...’ diyorum’’ diye konuştu.” 
Yazının tamamı için tıklayın...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.