Gökçe Kurt Komşu istifa etti

CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Gökçe Kurt Komşu görevinden istifa etti.

Gökçe Kurt Komşu istifa etti
30 Kasım 2017 Perşembe 13:09

Yazılı bir açıklama yapan CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Gökçe Kurt Komşu, 12 Aralık 2015 tarihinde başladığı CHP Tepebaşı ilçe Kadın Kolları Başkanlığı görevinden, Gamze Ercan ve Aysun Türkyaman ile birlikte istifa ettiğini açıkadı.

İstifa sürecini değerlendiren Komşu, "Bundan birkaç ay önce, yeni dönemde görev almama kararımı yönetim kurulumuzda ki arkadaşlarımıza bildirmiştim. 26 Kasım 2017 tarihinde yapılan ilçe kongresinde, birlikte çalıştığımız Tepebaşı İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımızdan dört kişinin, CHP Tepebaşı İlçe Yönetim kurulunda görev almaları sebebi ile yönetim kurulumuzun sağlıklı çalışma şartları ortadan kalkmıştır. Kısa bir süre içerisinde yapılacak olan CHP Tepebaşı İlçe Kadın Kolları Kongresinde görev almak isteyen arkadaşlarımızın kendi oluşturacakları yönetim kurulu ile yeni bir başlangıç yapmaları hususunda etkileyici olmamak ve sürece müdahil olmamak için, benimle birlikte iki yönetim kurulu üyesi arkadaşımız yönetim kurulu görevimizden istifamızı bildiren dilekçelerimizi CHP Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanımız ve CHP Kadın Kolları Genel Başkanımıza iletmiş bulunmaktayız.Makam ve mevkiler ebedi değildir. Bu anlayışla başkanlık makamı da şahsım için vazgeçilemeyecek bir makam değil, belirli bir süre için hizmet makamı olmuştur. Bu bir bayrak yarışıdır ve şimdi başka bir CHP üyesi arkadaşımız yeni bir yönetim kurulu ile bu hizmeti devam ettirecektir." dedi.

    Bizler koltuk ve makam sevdalısı değil, CHP  ve memleket sevdalısıyız. Bu sevda hiç bitmeyecek. Saygılarımla arz ederim.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.