GEREKİRSE KAPI ÖNÜNE KOYACAĞIZ

CHP Grup Toplantısı’nda konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, parti içi tartışmalara izin vermeyeceklerini belirterek, “Kavga edenleri gerekirse kapının önüne koyacağız” dedi.

GEREKİRSE KAPI ÖNÜNE KOYACAĞIZ
02 Mayıs 2017 Salı 14:25

AK Parti’ye  istikrar söylemi üzerinden yüklenen Kılıçdaroğlu “İşçilerin hakkını sonuna kadar savunacağız. 15 yıldır istikrar diyorlar. Nerede istikrar? Hangi istikrardan bahsediyorlar? Yoksulluğun istikrarı, işsizliğin istikrarından bahsediyorlar” dedi. OHAL ortamında yapılan referanduma yönelikte oldukça ağır eleştirilerde bulunan Kılıçdaroğlu, Madem “OHAL uygulamalarına kısaca değinmek isterim. İki yeni KHK daha yayınlandı. Hükümete OHAL için bir tavsiyede bulunalım. Demokrasimizin, vatandaşlarımızın hak ve özgürlükleri için hukuk devleti için OHAL ilan edilmesi tavsiye edilmiştir. Binali Bey başkanlık referandumu öncesi OHAL kaldırılacak demişti.OHAL uygulamalarıyla Anayasa askıya alınmıştır. TBMM’nin açıkça onuruyla oynanmaktadır. Son kararnamede bir komisyon kurulması yer almıştı. Bu komisyonun yasalara göre hiçbir sorumluluğu yok. Hak, hukuk ve adalet kavramları artık Türkiye’de yoktur” dedi.
Parti içi yaşanan tartışmalarada değinen Kılıçdaroğlu, “Parti içi kavgaya asla izin vermeyeceğiz. Kavga edenleri gerekirse kapının önüne koyacağız.”dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.