Fatih Dönmez: Sorunları çözmeyi ödev biliyoruz

Eskişehir Milletvekili, önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Çifteler’e gitti. Çiftçiler ile görüşen Dönmez, “Eskişehir tarımsal üretimde de önemli bir potansiyele sahip” dedi.

Fatih Dönmez: Sorunları çözmeyi ödev biliyoruz
12 Ağustos 2023 Cumartesi 13:58

Çifteler İlçemizin köylerine yapılan ziyaretlere AK Parti İl Başkanı Sn. Süleyman Reyhan, DSİ 3. Bölge Müdürü Sn. Kağan ŞAN, İl Tarım ve Orman Müdürü Sn. Ender Muhammet Gümüş, İlçe Başkanı Sn. Mustafa Yeşil, OEDAŞ Sistem İşletme Müdürü Bahadır Karaca, belediye meclis üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı. Dönmez konu ile ilgili olarak: “Çifteler İlçemizin köylerini ziyaret ettik. Yapılan ziyaretlerde dile getirilen sorunların bakanlıkların il müdürlükleri aracılığı ile yerinde çözümlenmesi için çalışma yürütüldü. Eskişehir tarımsal üretimde de önemli bir potansiyele sahip.  Şehrimizin faydasına olacak, değer katacak her projenin takipçisi olduğumuzu her fırsatta söylüyoruz. Sorunları çözmeyi de ödev biliyoruz. Tarımsal kalkınmayı önemsiyoruz. çiftçilerimiz, gıda üretimi, doğal kaynakların sürdürülebilir kullanımı ve tarımsal kalkınmamızın temel taşlarıdır. Bugün çiftçilerimizi dinledik. Bölgemiz bazında sorunlara yerinde çözümü için İl Tarım ve Orman Müdürümüz ile DSİ Bölge Müdürümüz ve OEDAŞ İşletme Müdürümüz de bize katıldı. Köylerimize ve çiftçilerimize yaptığımız ziyaretlere devam edeceğiz.” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.