Eskişehir’in sevilen isminden birlik beraberlik mesajı

AK Parti’den Odunpazarı Belediye Meclis Üyesi adayı Metin Öztürk ile Tepebaşı Belediye Meclis Üyesi adayı Abdullah Çakmak, kahvaltı programı düzenledi

Eskişehir’in sevilen isminden birlik beraberlik mesajı
02 Mart 2024 Cumartesi 13:48

Etkinliğe AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu AK Parti Eskişehir Milletvekili Ayşen Gürcan, AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan adayı Özkan Alp, AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü, AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak katıldı.  Etkinliğe ayrıca Eskişehir Dost Dernekleri Platformu üyeleri ile sivil toplum kuruluşları ve iş dünyasından yoğun katılım oldu.  

“Biz birlikte güçlüyüz, birlikte başaracağız”

AK Parti Odunpazarı Belediye Meclisi 2’inci sıra adayı Metin Öztürk, etkinlikte yaptığı konuşmasında, “Bizler her bölgesi güzelliklerle dolu ülkemizin farklı farklı illerinden buralara gelmiş inşaat, sanayi, eğitim ve daha birçok alanda Eskişehir'imize hizmet eden, gönül birliği yapan hem de sevincine kederine ortak olan vatandaşlarız. Yıllardır Eskişehir’de yaşıyor olmamız sebebi ile birçok alanda sizlere hizmet etmiş, sivil toplum kuruluşlarında görev almış Ağrılı hemşerilerimin yanında farklı illerden gelip burada yaşayan dostlarımızın her zaman yanında olmaya gayret ettim. Siz kıymetli dernek başkanları ve dernek üyeleri de her anlamda bize güç oldunuz.

Bu süreçte tarafıma belediye meclis üyesi adaylığı teklif edildiğinde sizlerin de teveccühü ile bu teklifi kabul ettim. Hemşerilerimin ve Eskişehir halkının sesini hem Odunpazarı hem de Büyükşehir'de duyurmak adına bu yola çıkmış bulunmaktayım. 31 Mart yerel seçimlerinin başta Eskişehir olmak üzere tüm ülkede huzur ve kardeşlik çerçevesinde geçmesini diliyorum. Biz birlikte güçlüyüz, birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren AK Parti Tepebaşı Belediye Meclisi 10’uncu sıra adayı Abdullah Çakmak ise, 2019 yılında siyasete girdiğini anlatarak, “Beni siyasete kazandıran değerli büyüğüm, abim Metin Öztürk'e teşekkür ediyorum” dedi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.