Ünlüce: Eskişehir'deki barış ortamının bozulmasına izin vermeyeceğiz

Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ayşe Ünlüce 71 Evler Mahallesi’nde esnafı ziyaret etti. Sultandere Mahallesi’nde vatandaşla buluştu.

Ünlüce: Eskişehir'deki barış ortamının bozulmasına izin vermeyeceğiz
02 Mart 2024 Cumartesi 14:05

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ayşe Ünlüce, 71 Evler Mahallesi Kafkas Caddesi üzerindeki esnafı ziyaret etti. Mahallede esnafının taleplerini dinleyen Ayşe Ünlüce, daha sonra Sultandere Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.  

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi kent genelinde ziyaretlerini sürdüren Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce son olarak 71 Evler Mahallesi’nde bulunan Kafkas Caddesi üzerindeki esnafla bir araya geldi. Cadde üzerindeki dükkanları dolaşan Ünlüce, esnafın isteklerini dinledi.

Esnaf ziyareti sırasında manav tezgahının başına geçen Ayşe Ünlüce, burada vatandaşa domates tarttı. Ünlüce’ye 71 Evler Spor Kulübü üyeleri tarafından forma hediye edildi.

71 Evler Mahalle ziyaretinin ardından Sultandere Mahallesi’nde bir kafede vatandaşlarla buluşan Ayşe Ünlüce, insanların barış, huzur içinde yaşaması gerektiğine vurgu yaptı. Eskişehir’in tüm insanları kucaklayan bir kent olduğunu söyleyen Ünlüce, “Hepinizin bildiği gibi son yıllarda hepimiz çok ayrıştırıldık, birçok şey siyasete malzeme yapıldı. Komşularımızla, eşimizle, dostumuzla, akrabamızla, siyasi nedenlerden dolayı ayrışmalar başladı. Halbuki biz hangi siyasi görüşten olursa olsun birlikte düğünlerimizde halay çeken, birlikte komşuluk yapan, birlikte acı tatlı günlerimizde teselli bulan insanlarız. Özellikle Eskişehir’de bu duygular çok fazla” dedi.

Eskişehir’deki barış ortamının bozulmasına fırsat vermeyeceklerini söyleyen Ayşe Ünlüce, “Biliyorsunuz Eskişehir göçmenler şehri, dünyanın dört bir yanından Kırım’dan, Kafkasya’dan, Orta Asya’dan, Balkanlar’dan gelip buraya yerleşmiş, burayı yurt bilmiş ve birbiriyle hiç kavga etmeden yüzyıllarca yaşamış. Bu güzel barış ortamını bozmayacağız. Bugüne kadar Eskişehir’de seçim dönemlerinde bu kadar kabalık, bu kadar hoyratlık hiç görmedim ama ben bunu hiç bozmayacağım. Çünkü ben Eskişehir’de doğdum büyüdüm ve Eskişehir’de yetiştim. Eskişehir’in barış dilini ve Eskişehir’in bu kardeşliğini çok iyi bilen biriyim ve bu duygularla başkanlığa adayım. Ben hangi siyasi görüş olursa olsun, bize oy versin vermesin, hepinizin başkanı olmak istiyorum. Eşit biçimde, sosyal halkçı belediyecilik nasıl yapılıyorsa Eskişehir’deki hemşerilerime sunmak istiyorum” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.