Eskişehir ziyareti öncesinde Akşener'e sert sözler

Bir dönem İYİ Parti Eskişehir İl Başkanlığı görevini üstlenen Mehmet Ektaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i Eskişehir ziyareti öncesinde sert sözlerle eleştirdi. Ektaş, İYİ Parti’nin geldiği noktanın tek sorumlusu olarak gösterdiği Akşener’e yönelik olarak “Sihirli lambadan "siyaset perisi" beklerken "siyaset canavarı" çıktı” yorumunda bulundu.

Eskişehir ziyareti öncesinde Akşener'e sert sözler
04 Ekim 2023 Çarşamba 08:29

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ektaş,  İYİP'in başta Kurucular Kurulu üyeleri olmak üzere, kuruluşuna emek harcayan ve değer katan nitelikli, birikimli kadroları büyük oranda partiden ayrıldığını belirtirken, “Seçimlere müdahale, seçilmişlerin görevden alınması gibi anti demokratik ıygulamalar İYİP'te vakayı adiyeden oldu artık” dedi. Ektaş, İYİ Parti’nin muhalfetin tüm hedeflerini çıkmaza soktuğunu belirterek şu yorumlarda bulundu: Yaklaşık 10 ay önce Akşener'in dayatıp seçtirdiği İstanbul İl Başkanını görevden alması bile tartışmaya değer bulunmuyor kamuoyunda.

Bu halde, Eskişehir'e, Eskişehir'de yaşananlara kim bakar!

İYİP'in savrulduğu "boş"luğun tek bir sorumlusu var.

Akşener.

Sihirli lambadan "siyaset perisi" beklerken "siyaset canavarı" çıktı.

Akşener'in iyi niyetle açıklanamayacak liderlik ve siyaset oyunu, muhalefetin tüm hedeflerini çıkmaza soktu, sokmaya devam ediyor.

Sonuç olarak; kimliksiz, sığ bir siyaset anlayışıyla, İYİP, MHP'nin kötü bir versiyonuna dönüştü.

İmbik gibi, umut besleyenlerin üsten doldurduğu ancak gerçeklerle yüzleşenlerin alttan boşalttığı İYİP'te yeni yaşananlar, yeni ayrılıkların da habercisi gibi duruyor.

Akşener yarın Eskişehir'de

Öte yandan daha önce rahatsızlığından dolayı eskişehri ziyaretini ertelen İYİ Parti genel Başkanı Meral Akşener, yarın (5 Ekim Perşembe) Eskişehir'de olacak. Akşener’in büyükşehir adaylığı için Melih Aydın’ı, Odunpazarı için de Emine Edizgil isimlerini açıklaması bekleniyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.