Seçim hesabı Odunpazarı üzerinden dönüyor

Yaklaşan yerel seçim heyecanı Eskişehir Odunpazarı ilçesinde tavan yaparken, Tepebaşı’nda günlük hayat devam ediyor, adeta yaprak kımıldamıyor.

Seçim hesabı Odunpazarı üzerinden dönüyor
04 Ekim 2023 Çarşamba 09:16

Seçmen yapısıyla CHP’nin kalesi konumunda olan Odunpazarı, AK Parti’nin hedefi,  MHP’nin Kızıl elması, İYİ Parti’nin tek seçeneği olarak yerel seçim yarışına hızlı bir giriş yaptı. Yerel seçimlerde tüm hesaplar adeta Odunpazarı üzerinden dönüyor. CHP yönetimindeki Odunpazarı için şimdilik  AK Parti’den sekiz isim adaylık için yarışıyor. MHP ise Odunpazarı’nda Cumhur İttifakı’nın temsilcisi olmak adına genel merkezler düzeyinde temaslarını sürdürüyor. Öte yandan yerel seçimlerde çok fazla iddiası olmayan İYİ Parti’de il başkanı Emine Edizgil ile Odunpazarı’nda sürpriz yapmanın peşinde.  

Ataç’ın dikensiz gül bahçesi

Odunpazarı’nda aday olmak için başlayan amansız yarış Tepebaşı’nda tam tersi bir görüntü sergiliyor. Odunpazarı için sıraya giren isimlerin aksine Tepebaşı’nda mevcut Belediye başkanı  Ahmet Ataç bir kez daha en rahat seçimine doğru ilerliyor.  Ataç’ın karşısına çıkmak istediğini beyan eden tek isim şimdilik AK Parti’den aday adaylığını açıklayan Ahmet Sivri.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.