Eskişehir Milletvekilleri Avcı, Günay ve İl Başkanı Çalışkan, Vali Ayyıldız’ı ziyaret etti

Eskişehir Milletvekilleri E. Bakan Prof. Dr. Nabi Avcı ve Prof. Dr. Emine Nur Günay, Ak Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan ile birlikte Vali Erol Ayyıldız’ı ziyaret ederek, “Hayırlı olsun” temennisinde bulundu.

Eskişehir Milletvekilleri Avcı, Günay ve İl Başkanı Çalışkan, Vali Ayyıldız’ı ziyaret etti
24 Haziran 2020 Çarşamba 14:54

Eskişehirlilere en iyi hizmetin götürülmesi noktasında, ortak geliştirilen projelere büyük önem vereceklerini bildiren Vali Ayyıldız, nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ortak akılla işlerin daha kolay çözüleceğine dikkat çeken Vali Ayyıldız, iyi niyet dileklerini ileten Eskişehir Milletvekilleri Avcı, Günay ve İl Başkanı Çalışkan’a teşekkür etti.

Eskişehir Milletvekilleri Avcı, Günay ve İl Başkanı Çalışkan ise, Vali Ayyıldız’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, çalışmalarında başarılar diledi.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.