AK Parti’li Çizmelioğlu çiftçileri ziyaret etti

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu, yaşanan yoğun yağış ve dolu afeti sonrasında tarlalarında zarar oluşan çiftçileri ziyaret etti.

AK Parti’li Çizmelioğlu çiftçileri ziyaret etti
24 Haziran 2020 Çarşamba 16:26

İlçe Başkanı Çizmelioğlu merkeze yakın tarım alanı olan Sakintepe mahallesinde Muhtar Osman Alem ve üreticileri tarlalarında ziyaret ederek hasarlı alanları yerinde inceledi.

Ziyaretleri öncesinde Tepebaşı İlçe Ziraat Odası Başkanı Süleyman Buluşan ile görüşen İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri yoğun yağış sonrası oluşan hasarlarla ilgili bilgi alarak geçmiş olsun temennilerini iletti. Başkan Çizmelioğlu üreticileri ziyareti sırasında geçmiş olsun dileklerini ileterek şunları söyledi, “İlçemizde fazlasıyla etkili olan yağmur ve dolu felaketi birçok üreticimizin tarlasında ve emeklerinde büyük hasar oluşturmuştur. Hükümetimiz konu ile ilgili destek çalışmalarını sürdürmekte ve en kısa zamanda gerekli desteklerin sağlanması için bizlerde ilgili yerlere bilgilendirmemizi yapacağız. Umarım bir daha böyle bir afetle karşılaşılmaz. Tüm üreticilerimize ve hemşerilerimize çok geçmiş olsun” dedi. İlçe Başkanının ziyaretinden memnuniyetini dile getiren çiftçiler, hükümetin bu konuda gerekeni yapacağından şüphe duymadıklarını söyleyerek yanlarında olan İlçe Başkanına teşekkürlerini ilettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.