EDİRNE MİTİNGİNE BÜYÜKERŞEN DE KATILIYOR

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in, CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin davetlisi olarak bugün Edirne’de gerçekleşecek mitinge katılacağı öğrenildi.

EDİRNE MİTİNGİNE BÜYÜKERŞEN DE KATILIYOR
09 Mayıs 2018 Çarşamba 08:40



İnce’nin Edirne’de düzenleyeceği mitinge CHP’den onlarca milletvekilinin yanı sıra, sürpriz bir gelişme yaşandı. CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Edirne mitingine, partisinin Cumhurbaşkanlığı aday adaylığı sürecinde isimleri geçen bütün isimleri davet etti. O isimler de bu davete icabet etmeyi kabul etti.

İnce’nin Edirne mitingine, CHP’nin cumhurbaşkanı aday adayı olarak isimleri uzun süre kulislerde konuşulan İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve AK Parti Kurucularından ve Eski Başbakan Yardımcılarından Abdüllatif Şener’in de katılacağı öğrenildi.

İnce’nin, partisinin cumhurbaşkanı aday adayları ile birlik ve beraberlik mesajı verecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.