İRFAN DEĞİRMENCİ ESKİŞEHİR’DEN ADAY ADAYI OLDU

16 Nisan referandumunda “Hayır” oyu kullanacağını açıkladığı için işten atılan Kanal D’nin eski sunucu İrfan Değirmenci, Eskişehir’den CHP milletvekili aday adayı oldu. Değirmenci, başvurusunu CHP Genel Merkezine yaptı…

İRFAN DEĞİRMENCİ ESKİŞEHİR’DEN ADAY ADAYI OLDU
09 Mayıs 2018 Çarşamba 08:46

Değirmenci, adaylığıyla ilgili 1 Mayıs’ta sosyal medya hesabından şu ifadelere yer vermişti: “Bugüne kadar emekçiler, ezilenler, haksızlığa uğrayanlar ve güzel ülkemizin cesur insanları adına yürüttüğüm mücadeleyi bundan böyle CHP çatısı altında sürdürmek için milletvekili aday adayı oldum. Parlamenter demokrasiye, laikliğe, özgürlüğümüze sahip çıkacağız. Güzel günler yakın.”


 

İrfan Değirmenci kimdir?

Hem haber sunucusu hem de gazeteci olarak tanınan İrfan Değirmenci, 3 Kasım 1977 tarihinde Antalya'da dünyaya geldi. Ortaokul ve lise eğitimini TED Ankara Koleji'nde bitiren İrfan Değirmenci, üniversite eğitimini ise Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi bölümünden tamamlayarak mezun oldu. Kariyer hayatına medya ve televizyon alanında başlayarak 1996 tarihinde Ankara Oslim TV'ye geçti. Oslim TV'de 3 yıl boyunca görevini icra etti ve tarihler 25 Ekim 1999'u gösterdiğinde ise Ali Kırca ekibine katılması sonucu ATV kanalına alındı. Henüz 19 yaşındayken ilk canlı yayınlarını gerçekleştirmeye başlayan ve medya/televizyon sektöründe ilerleyen İrfan Değirmenci, 17 Eylül 2001 tarihinde Star TV’ye, 30 Ağustos 2003 tarihinde ise CNN Türk’e geçti.

Öte yandan Mehmet Ali Birand‘dan aldığı teklif neticesinde 5 Eylül 2005 tarihinde Kanal D’de, 30 Haziran 2007 tarihinde ise Fox TV’de haber spikerliği görevini yürüttü. Fox TV ekranlarından Çalar Saat adlı programı 1 Nisan 2010 tarihi boyunca sundu. ATV Ankara Bürosu’nda temsilci Baki Şehirlioğlu tarafından aldığı teklifle televizyon muhabirliği görevine başlayan İrfan Değirmenci, ilerleyen zamanlarda Ali Kırca ekibiyle birlikte Star TV’ye transfer oldu. Son olarak 3 Mayıs 2010 tarihinden bu yana Kanal D ekranlarında Günaydın adlı programın sunuculuğunu üstlenen İrfan Değirmenci, 16 Nisan referandumunda ''Hayır'' oyunu kullanacağını açıklaması üzere haber sunuculuğu görevini yürüttüğü Kanal D çatısı altından kovularak görevine son verildi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.