Dündar Ünlü: AK Parti Eskişehir’de kazanabilir

AK Parti eski il Başkanı Dündar Ünlü, AK Partiş’nin Eskişehir’de belediyeleri kazanması için birleşmesi gerektiğini belirterek, CHP’nin seçim dönemlerinde Yılmaz Büyükerşen öncülüğünde birleştiğini söyledi. Ünlü, ,CHP’nin bir komutanı olduğunu vurgulayarak, “Komutansız seçim kazanılmaz dedi.

Dündar Ünlü: AK Parti Eskişehir’de kazanabilir
30 Eylül 2022 Cuma 13:19

Eskişehir Net’te Cihan Yıldırım’ın konuğu olan AK Parti eski İl başkanı Dündar Ünlü, AK Parti’nin yerelde zafer kazanıp kanamayacağına ilişkin olarak Cihan Yıldırım’ın sorduğu soruyu yanıtladı.

“Bizim partimizin her zaman şansı var.” Diyen Ünlü,  “Burada belediler seçim kazandığında yaptığı işlerden dolayı kazandığı seçimler var ama yapmadığı işlerden dolayı kazandığı seçimler de var. Vatandaş olarak söylüyorum hayatımızın neresine çok fazla dokunuyor belediyeler? Dokunmuyor! Çeşmeden su aktığına şükrediyoruz neredeyse… Belediyelerin çok hayatımıza dokunduğu bi şey yok. Rutin işleri yapılırlar, bazen o rutin işler de yapılmadan kalıyor.  Yaptığı işler var doğrudur Porsuk Projesi’nden seçim kazanılır parklardan seçim kazanılır kazanılmıştır da… Biz bütünlük içinde olmadığımız için seçimi kazandılar. Sen parçalısın, sen parçalı olunca karşında kim olursa olsun seçimi kazanacak.” dedi.

CHP seçimde birleşiyor

Cihan Yıldırım’ın CHP’de de parçalı bir görüntü olduğunu hatırlatması üzerine Ünlü, “Onlar seçimde bütünleşiyor. Yılmaz Büyükerşen özelinde bütünleşiyorlar. Yılmaz Büyükerşen oraya oturduğunda meclis üyesi, milletvekilliği, belediye başkanlığını organize edip sahaya o şekilde çıkıyor. Bir komutan var, komutansız olmaz bu iş. O komutan orayı toplarsa olur bu iş. Biz bunu ne zaman sağlarsak kazanma şansımız var. Sağlayamazsak hiç şansımız yok, belki tesadüflerle kazanabiliriz.” diye konuştu

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.