Bunlar da soğan hırsızları

Eskişehir’de bir apartmandan çıkarken kapı kenarında duran soğan çuvalını motosiklete yükleyip çalan 2 kişi güvenlik kamerasına yakalandı.

Bunlar da soğan hırsızları
30 Eylül 2022 Cuma 13:36

Uluönder Mahallesi Ildız Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sokak üzerindeki bir apartmana motosikletiyle gelen 2 kişi, binanın üst katlarındaki bir daireye gitti. Bir süre sonra apartmandan çıkmak için tekrar aşağı inen şüpheli şahıslardan birisi, kapı kenarında duran 2 çuval soğanı gözüne kestirdi. Yerde duran 2 çuval soğandan 1’ini motosikletin ön kısmına yükleyen şüpheliler olay yerinden uzaklaştı.
Soğan çuvallarından birisinin olmadığını fark eden apartman sakini ise güvenlik kameralarını kontrol edince adeta şok geçirdi. Yaşanan trajikomik olayın güvenlik kamerası görüntüleri ise sosyal medyada defalarca paylaşıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.