DSP ADAYI TAMBOVA: SEÇMEN ARAYIŞ İÇİNDE

DSP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dilara Tambova, Eskişehir Ticaret Borsası Başkanı Ömer Zeydan ve yönetimini ziyaret etti.

DSP ADAYI TAMBOVA: SEÇMEN ARAYIŞ İÇİNDE
03 Mart 2019 Pazar 14:22

 Ticaret Borsası Başkanı Zeydan, kadının yönetimlerde yer almasının Türkiye’nin geleceği için de büyük bir önem taşıdığını şu sözleriyle vurguladı, “Keşke Türkiye’deki siyaset ve ticaret kadınlara bırakılmış olsaydı. Bazı yerlerde kadınların var olduğunu göstermesi için özel bir çaba sarf etmesi gerekiyor. Kadının hem siyasette hem de sivil toplum kuruluşlarında daha fazla yer alması gerekiyor. Bunun bir göstergesi de Eskişehir Ticaret Borsası’nda kadın girişimcilerimizin yoğunluğu fazla, bunu keşke her kurumda görebilsek.”

DSP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dilara Tambova ise ekonomideki daralma gibi siyasette de bir daralma olduğunu şu sözlerle vurguladı, “İnsanlar bir arayış içerisinde o ittifaklardan da umduğunu bulamadı. Herkesin bir arayışı var. DSP herkes için en uygun partidir. Her seçmenin gönül rahatlığıyla oy verebileceği bir parti. Demokrasi bir çeşitliliktir, iki kutuplu bir seçimleri kırmak gerektiğini düşünüyoruz. Daha farklı ve güzel şeyler olacak inşallah.  Bu süreçte DSP’nin bir rüzgar aldığı ortamda sandıklardan da DSP çıkacak ve talip olduğumuz görevi layığıyla yerine getireceğiz.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.