TEPEBAŞI'NDAN YENİ BİR GENÇLİK MERKEZİ DAHA

Tepebaşı Belediyesi’nin gençlere önemli katkılar sağlayan Gençlik Merkezleri’nin 3’üncüsü Sütlüce Mahallesi’nde hizmete girdi. 2 Eylül Gençlik Merkezi, vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği törenle açıldı.

TEPEBAŞI'NDAN YENİ BİR GENÇLİK MERKEZİ DAHA
03 Mart 2019 Pazar 14:34

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen eğitim ve etkinlikler ile gençlerin gelişimine önemli katkılar sunan Gençlik Merkezleri’nin üçüncüsü Sütlüce Mahallesi’nde hizmete açıldı.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, açılışta yaptığı konuşmasında, Tepebaşı Belediyesi’nin hayata geçirdiği merkezlerin vatandaşlardan yoğun ilgi gördüğüne dikkat çekerek, “Yapılan şeylerin insanlar tarafından kıymetinin bilinmesi çok önemli. Çok şükür açtığımız hiçbir tesis boş kalmıyor. Binlerce insan katıldı. 3 mahallemiz sınır sınıra olduğu için birbirinden geçerken fark etmezsiniz. Önemli yatırımlar yapık. Şirintepe en büyük mahallelerimizden bir tanesi. Geçen dönem Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, arkasından Yunus Emre Spor Tesisleri’ni açtık. Bölge büyük olduğu için 2 Belde Evimiz var Şirintepe’de. Yeşiltepe’de bir düğün salonu var, bir Deneyimli Kafe açtık. Sütlüce’de de bir Gençlik Merkezi açıyoruz. Buradaki çocuklarımızın, insanlarımızın 3 mahalledeki tesisleri kullanabilmeleri çok önemli. Uygun noktalarda yeni merkezler açmaya devam edeceğiz. Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğimizde 4 senede yaklaşık 45 bin çocuğumuz hizmet almış. Bu tedaviler karşılığında da 1 kuruş ödenmedi. Sosyal belediyecilik bizim ana hedeflerimizden biri. Çocuklarımızın ağzında çürük diş kalmasın. Çocuklarımız yüzme öğrensinler, yaşlılarımız, engellilerimiz havuzlardan yararlansınlar. Bu tesisler çok önemli, insan sağlığı için, sosyalleşmek adına çok önemli” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.