DİLARA TAMVOVA: ESKİŞEHİR’DE 4. PARTİ OLDUK

31 Mart yerel seçimlerinde DSP'den Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Dilara Tambova bir açıklama yaptı

DİLARA TAMVOVA: ESKİŞEHİR’DE 4. PARTİ OLDUK
06 Nisan 2019 Cumartesi 13:07

31 Mart yerel seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Dilara Tambova bir açıklama yaptı.  Tambova, “Mihalıççık belediyesini kazanmanın ve oy oranımızı artırarak Eskişehir'de dördüncü parti olmanın mutluluğunu yaşadık” dedi. 

Tambova DSP’yi yeniden iktidar yapmak için mücadele ettiklerini ifade ederek, “Biz DSP olarak, iki parti adına dizayn edilmiş bu siyasi ortamda çok zorlu bir sınav verdik ve Elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalıştık. Şahsımın da Büyükşehir adayı olduğu bu seçimlerde, Mihalıççık belediyesini kazanmanın ve oy oranımızı artırarak Eskişehir'de dördüncü parti olmanın mutluluğunu yaşadık. Partimizi tekrar İktidar yapabilmek için önümüzde daha uzun ve meşakkatli bir yol olduğunun bilincindeyiz. Şahsım olarak, DSP'yi her durum ve koşulda temsil etmeye devam edeceğim. Bunun için her hangi bir ünvana ve makama ihtiyaç yoktur. 2011 yılından bu yana, kesintisiz olarak, partimin üst kurul üyesi ve Genel Başkan Yardımcısıyım. Bu arada girdiğimiz bütün seçimlerde aday olarak DSP'yi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım. Bundan sonraki süreçte de bu bağlılığım ve kararlılı tutumum devam edecektir” diye konuştu. 


“Daha güzel bir Eskişehir ve Türkiye için, hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” diyen Tambova, “Makamları yıllarca işgal edip, kendilerinden sonrakilere fırsat vermeyenleri eleştirirken, onlardan biri olmayacağım. Örgütün her kademesinde çalışıp Başkanlık Kuruluna kadar geldiğim bu süreçte, birlikte çalıştığım tüm partili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ayrıca tüm siyasi yaşamımda, adeta bir bütünün iki parçası olduğumuz, Basınımızın çok değerli temsilcilerine de saygılarımı sunuyorum.  Bizler çalıştık ama basınımız, bizlerin haberlerini halkımıza ulaştırmak için bizden daha fazla çalıştı. Basın bizi vatandaşımızla buluşturan yegane sihirli güçtür. Bu sebeple, basın emekçilerimizin yeri doldurulamaz. Bu süreçte hep yanımda olan canım ailem, desteğini esirgemeyen değerli dostlar ve saygıdeğer Eskişehirli hemşehrililerimize sonsuz teşekkürler.. Daha güzel bir Eskişehir ve Türkiye için, hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” ifadesinde bulundu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.