BOZKURT'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Prof. Dr. Nabi Avcı, Prof. Dr. Emine Nur Günay ve İl Başkanı Zihni Çalışkan ilçe ziyaretlerine İnönü ile devam etti.

BOZKURT'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
06 Nisan 2019 Cumartesi 13:18

İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt’u seçim sonuçları sebebiyle tebrik etmek üzere İnönü Belediyesi’nde gerçekleştirilen ziyarette seçim kampanya dönemi ve seçim sonuçları değerlendirildi. Heyet ayrıca AK Parti İlçe Teşkilatı ve meclis üyeleri ile bir araya geldi. Cuma namazında vatandaşlarla buluştular. Burada konuşan vekiller, “Başkanımız Sayın Kadir Bozkurt yaptığı hizmetlerle İnönülü hemşehrilerimizin gönlünü kazanmış ve bir dönem daha İnönü’ye, İnönülülere hizmet etmek için görev almıştır. Özverili çalışmaları için Belediye Başkanımız Sayın Kadir Bozkurt’a, AK Parti İlçe Teşkilatımıza ve desteğini esirgemeyen herkese teşekkür eder hayırlı çalışmalar dileriz” dediler. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.