Demokrat Partili Özcan: Ayrıştırarak değil birleşerek...

Demokrat Parti İl Başkanı Hüseyin Özcan, Türkiye Cumhuriyetini yok etmek isteyen anayasanın değişmez dört maddesini değiştirmek isteyen HÜDA PAR’a karşı 14 Mayıs’ta HÜDA PAR’ı Cumhuriyetin ayakları altında ezeceğiz.

Demokrat Partili Özcan: Ayrıştırarak değil birleşerek...
23 Nisan 2023 Pazar 23:09

Millet İttifakı Cumhur Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim ofisi açılışında konuşan Demokrat Parti İl Başkanı Hüseyin Özcan, ülkenin bir otokrasi ile yönetilmek istediğini belirterek, “14 Mayıs seçimleri sadece oy vereceğimiz seçimler değil. Geleceğimizin, Türkiye Cumhuriyeti devletinin geleceğidir” dedi. Özcan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Geleceğimizin, Türkiye Cumhuriyeti devletinin geleceğidir. Demokrat Parti İl Başkanı Hüseyin Özcan: Şimdi bir otokrasi ile yönetilmek isteniyoruz. Buradaki kalabalık “egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” diyor. Öyle bir iktidarla yaşıyoruz ki bizi illet yaptı, zillet yaptı, çamur yaptı, çukur yaptı. Ama biz fatihayız, ama biz Müslümanız ama biz Kürdüz ama biz Arnavutuz, Lazız, Çerkeziz ama biz hep birlikte Türkiyeyiz onlar gibi ayrıştırarak değil, birleştirerek 15 Mayıs’ta yine bu meydanlarda Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığını kutlayacağız.

14 Mayıs seçimleri sadece oy vereceğimiz seçimler değil. Geleceğimizin, Türkiye Cumhuriyeti devletinin geleceğidir. Artık söz söyleyecek sözü olanlarındır. Düşünceleri susturmak isteyenlere karşı Eskişehir buradadır, Türkiye Cumhuriyetini yok etmek isteyen anayasanın değişmez dört maddesini değiştirmek isteyen HÜDA PAR’a karşı 14 Mayıs’ta HÜDA PAR’ı Cumhuriyetin ayakları altında ezeceğiz. Bu milli yürüyüşümüz, bu kutlu yürüyüşümüz geleceğimiz için bizden sonraki nesiller için en önemli seçimdir. Oylarımızı Fatiha bilmiyor dedikleri ama hırsız diyemedikleri yolsuzluk haksızlık yapıyor diyemedikleri Kemal Kılıçdaroğlu’na vermeye söz veriyor musunuz? dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.