Edizgil Partililere böyle seslendi: Birinci parti olduktan sonra dinlenirsiniz

İYİ Parti bayramlaşma töreninde konuşan İl Başkanı emine Edizgil, son 20 gün de daha fazla çalışılması gerektiğini belirterek, “İYİ Parti’yi Eskişehir’de birinci parti yaptıktan sonra dinlenirsiniz” dedi.

Edizgil Partililere böyle seslendi: Birinci parti olduktan sonra dinlenirsiniz
23 Nisan 2023 Pazar 23:21

Edizgil, Reyna Otel’de düzenlenen bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, “Göreve geldiğimizden günden beri seçim yapıyoruz. 14 Mayıs’ta son seçimimizi yapacağız. Şimdiye kadar nasıl çalıştıysanız bunun iki katı çalışmanızı istiyorum. Bu Türkiye’nin kader seçimi... İYİ Parti’yi iktidar yapabilmemiz için bu 20 günü çok iyi değerlendirmemiz lazım. İnanın bu 20 gün çok önemli. Partimizi Eskişehir’de ve Türkiye’de birinci parti yaptıktan sonra dinlenmeye çok vaktimiz olacak. O yüzden 20 gün boyunca durmadan çalışmanızı istiyorum.”

İYİ Parti adayları da birer konuşma yaptı. 1. Sıra Adayı Nebi Hatipoğlu şehir dışında olduğu için törene katılamadı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.