Çizmelioğlu'ndan Tepebaşı Belediyesi’nin yaptığı ankete tepki

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu Tepebaşı Belediyesi’nin anket yaptığını belirterek vatandaşın belediye tarafından fişlendiğini iddia etti.

Çizmelioğlu'ndan Tepebaşı Belediyesi’nin yaptığı ankete tepki
22 Şubat 2021 Pazartesi 11:51

Tepebaşı Belediyesi personelinin ev eve gezerek anket yaptığını iddia eden Çizmelioğlu, , CHP'nin vatandaşları fişlendiğini belirterek, çalışan belediye personelinin ise CHP' ye üye olmaları konusunda baskı gördüklerini ve üye olmayanlara ise mobbing uyguladıklarını iddia etti.

Çizmelioğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Şimdi sırada vatandaşı fişleme girişimleri başlamış.CHP belediyelerinin sadece kendi seçmenine hizmet ettiği gerçeği zaten biliniyordu.

Şimdi de sokak sokak, ev ev gezerek 'anket' adı altında vatandaşın hangi partiye oy verdiğini sordurarak sözüm ona fişleme yapmaya çalışıyor. Bu aciz çırpınışların bir sonu yok. Hangi belediye hizmetini sağlıkla yaptınız ki. Size oy çıkmayan sokaklardaki vatandaşı zor durumda bırakmayı düşünüp oy kazanmaya çalışacaksınız. Tepebaşı Belediyesi bünyesinde çalışanlara CHP'ye üye olmayanlara nasıl mobbing uyguladığınızı ve işten çıkartmak için binbir bahane ürettiğinizi aldığımız şikayetlerle biliyoruz.

Belediye çalışanları dahil hiç bir vatandaş hangi partiye üye olduğunu, hangi partiye oy attığını söylemek zorunda değildir.Vatandaşların yakasından düşün ve siyasi görüşüne göre değil bu şehrin bir vatandaşı olduğunu kabullenip, gerçek belediyecilik vasıflarınızı uygulayın"

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.