CHP’li üyeden tüzük için ‘ön seçim’ vurgusu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 9- 10 Mart tarihleri arasında 19. Olağanüstü Kurultayı toplayarak parti tüzüğünü revize edecek. CHP Eskişehir İl Başkanlığında tüzük değişikliğine ilişkin çalışma sürerken, üye ön seçim vurgusu yaptı.

CHP’li üyeden tüzük için ‘ön seçim’ vurgusu
05 Mart 2018 Pazartesi 11:42

Esgündem26.com - CHP, 9-10 Mart tarihleri arasında parti tüzüğünde yapacağı değişiklikleri görüşmek üzere 19. Olağanüstü Kurultayı toplayacak.

Tüzükte yapılacak olan revizyon için parti örgütlerinden de görüş ve öneriler istendi. CHP Eskişehir İl Örgütü, üyeye mesaj göndererek görüş ve önerilerini  İl Tüzük Komisyonuna bildirmesini istedi.

Üyeden gelen görüşler CHP İl Başkanı Sinan Özkar tarafından Genel Merkez’e iletildi. Nihat Çuhadar’ın görevli olduğu İl Tüzük Komisyonu çalışmalarına devam ediyor.

İl Başkanı Özkar, tüzük değişikliğine ilişkin konuştu. Özkar, tüzüğün siyasi partilerin anayasası olduğunu söyleyerek, yapılacak revizyonun önemine dikkat çekti.

Özkar, partide tüzük değişikliğine ilişkin çalışmaların devam ettiğini belirterek, Eskişehirli üyenin belediye başkanları ve milletvekillerinin belirlenmesinde ön seçim istediğini kaydetti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.