CHP’li kadınlardan Büyükerşen’e ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti.

CHP’li kadınlardan Büyükerşen’e ziyaret
20 Nisan 2022 Çarşamba 17:09

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Eskişehir’den sorumlu Kadın Kolları MYK Üyesi Hatice Semerci, Ankara MYK Üyesi Aliye Ersever, Sakarya MYK Üyesi Azize Çeroğlu, CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, Eskişehir İl ve İlçe Kadın Kolları Başkanları, Başkan Büyükerşen’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce de yer aldı.

CHP’nin Aile Destekleri Sigortası Projesi Tanıtım Toplantısı ve rozet töreni için Eskişehir’e gelen Nazlıaka, Büyükerşen’i ziyaretinde Eskişehir’i çok sevdiğini ve Eskişehir’in bu noktaya gelmesinde Başkan Yılmaz Büyükerşen’in büyük emekleri olduğunu kaydetti.

Eskişehir’in ülkeye örnek, Büyükerşen’in de idol bir belediye başkanı olduğunu belirten Nazlıaka, “Kadına ve kadının siyasette yer alması adına her zaman öncü olan Başkanımızın yaptıklarıyla gurur duyuyoruz. Yılmaz Hocamızın eserlerini tüm Türkiye görüyor. Ne kadar gurur duysak azdır. Eskişehir ve ülkemiz için kendisi bir şanstır. Tekrar emekleri ve yaptıkları için teşekkür ediyor, kadınlara verdiği önem nedeniyle bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

 Başkan Büyükerşen de kadının siyasetteki rolünün her zaman daha fazla olması gerektiğini belirterek, bu alanda yapılan çalışmalara her zaman destek verdiğini kaydetti. Nazlıaka ve beraberindeki heyete teşekkür eden Büyükerşen, yaklaşan seçimlerin çok önemli olduğunu ve burada kadınların çalışmaları ile fark yaratacağını kaydetti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.