Barış Terkoğlu Kent & Kültür söyleşilerine katılacak

Tepebaşı Belediyesi’nin düzenlediği Kent & Kültür Söyleşileri, gazeteci Barış Terkoğlu’nun konuk olacağı “28 Şubat Davası’nın Bir Başka Öyküsü” adlı bölümüyle Eskişehirliler ile buluşacak.

Barış Terkoğlu Kent & Kültür söyleşilerine katılacak
20 Nisan 2022 Çarşamba 17:13

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlene Kent & Kültür Söyleşileri, farklı konu ve konuklar ile Eskişehirlilerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Online olarak gerçekleştirilen söyleşinin yeni bölümündeki konuğu gazeteci Barış Terkoğlu olacak. Koordinatörlüğünü Haydar Ergülen’in yapacağı “28 Şubat Davası’nın Bir Başka Öyküsü” adlı söyleşi 21 Nisan Perşembe günü saat 19.00’da gerçekleşecek. Ücretsiz olarak düzenlenen etkinlik, Tepebaşı Belediyesi’nin, “tepebasibld” adlı Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.