Türkiye’nin dış politikası Eskişehir’de tartışılacak

Eskişehir Kent Konseyi tarafından düzenlenecek “Cadı Kazanında Türk Dış Politikası” adlı panel Haller Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Türkiye’nin dış politikası Eskişehir’de tartışılacak
20 Nisan 2022 Çarşamba 17:17

22 Nisan Cuma 14.00’da Haller Gençlik Merkezi Seminer Salonu’nda yapılacak panelde çok önemli isimler Eskişehirliler ile buluşacak.

Panelde CHP İstanbul Milletvekili, Genel Başkan Başdanışmanı Ünal Çeviköz, E. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü ve ABD Büyükelçisi deneyimli diplomat Namık Tan ve Dünya liderleri ile yaptığı söyleşilerle bilinen usta gazeteci Nur Batur'un konuşmacı olacak.  

Özellikle son dönemde Türk dış politikasında yaşanan gelişmeler, ateş çemberindeki ülke ve sorunlar yumağına dönen komşular, Türkiye’nin dış politikada yaşadıkları panelde enine boyuna masaya yatırılacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.