CHP’li Kadınlardan Ankara çıkarması

CHP Eskişehir İl Kadın Kolları üyeleri Ankara'da Anıtkabir ve TBMM'yi ziyaret etti.

CHP’li Kadınlardan Ankara çıkarması
04 Nisan 2018 Çarşamba 15:08

CHP Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Doğramacı ve Yönetimi, Odunpazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Sibel Yeşildal ve Yönetimi, Seyitgazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Özcan, İl ve İlçe Yönetimindeki kadınlar Meclisteki Grup Toplantısı’na katılmak için Ankara’yı ziyaret etti. Eskişehir’li kadınları CHP Eskişehir Milletvekilleri Cemal Okan Yüksel ve Utku Çakırözer ağırladı.

Bizler her yerdeyiz ve olmaya devam edeceğiz

Ankara’da Anıtkabir’i ziyaret eden kadınlar adına Aysun Doğramacı şunları aktardı, “ Atamızın huzurunda olmak, yoğun hislerimizi tekrar yeşertti, ona dualarımızla minnet ve şükranlarımızı ilettik. 81 ilden gelen kadınlarımızla birlite, coşku ve heyecan içinde vakit geçirdik. Kadınlar birlikte güçlü, Türkiye kadınlarla güçlü, bizler her yerdeyiz ve olmaya devam edeceğiz.”

CHP Genele Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret eden kadınlar, meclis toplantısına katılarak Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse ile birlikte kadınların sahneden inmeyeceği çarısını yaptılar. Kadınlar daha sonra Selin Sayek Böke’nin düzenlediği bilgilendirme toplantısına katılarak gezilerini sonlandırdılar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.