Duncan altın karmada

Eskişehir Basket’in Amerikalı oyuncusu Josh Duncan Darüşşafaka karşılaşmasında en skorer oyuncu oldu. Mücadelede 26 sayı atan Duncan haftanın karmasına seçildi.

Duncan altın karmada
04 Nisan 2018 Çarşamba 15:27

Eskişehir Basket’in başarılı oyuncusu Josh Duncan Darüşşafaka karşılaşmasında gösterdiği başarılı performansla göz doldurdu. Duncan, basketfaul.com sitesinde yer alan haftanın altın yabancı karmasına seçildi. Kritik mücadelede 32 dakika süren Amerikalı pivot toplam 26 sayı atmayı başardı. Duncan zorlu mücadelede 5 ribaunt, 2 asist, 1 blok, 3 top kapma ile oynadı. Amerikalı oyuncu gösterdiği performansla büyük beğeni kazandı.

Çok iyi oynadık

Amerikalı oyuncu galip geldikleri için oldukça mutlu olduğunu belirtti. Galibiyeti taraftara armağan ettiklerini söyleyen Duncan, “Çok iyi bir maç oynadık. Takım olarak iyi mücadele ettik. Üzerimizdeki baskıyı bitirdik ve galibiyete ulaştık. Bu galibiyetimiz taraftarımıza armağan olsun. Bundan sonra evimizde oynayacağımız Büyükçekmece maçını da kazanarak iddiamızı sürdürmek istiyoruz” dedi.

Haftanın altın yabancı karması; Michael Thompson (İstanbul BBSK), Kenny Boynton (Yeşilgiresun Belediye), Osiris Eldridge (Trabzonspor), Joshua Duncan (Eskişehir Basketbol), Davon Jefferson (Yeşilgiresun Belediye)


 

2 sayı atabildi

Eskişehir Basket’in Ukraynalı oyuncusu Viacheslav Kravtsov Darüşşakafa karşılaşmasında etkili olamadı. Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe Doğuş ile karşı Viacheslav Kravtsov 27 sayı atarak dikkatleri üzerine çekmişti. Ancak Ukraynalı oyuncu bu başarılı performansını Darüşşafaka karşılaşmasında gösteremedi. Bu maçta 7 dakika süren Kravtsov sadece 2 sayı üretebildi.

Büyükçemece hazırlıkları başladı

Süper Lig’deki temsilcimiz Eskişehir Basket ligin 24’üncü haftasında karşı karşıya geleceği Demir İnşaat Büyükçemece karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Darüşşafaka zaferinin ardından bir gün izne çıkan Siyah Kırmızılı ekip dün Anadolu Üniversitesi İki Eylül Spor Salonu’nda çalışmalarına başladı. Koşu ve ısınma turuyla başlayan antrenman top çalışmasıyla devam etti. Potanın Şimşekleri şut çalışmasıyla günü noktaladı.



 

Fenerbahçe’ye yenildiler

Tahincioğlu Basketbol Süper Lig ekiplerinden Demir İnşaat Büyükçekmece ligin 24’üncü haftasında Eskişehir Basket ile karşı karşıya gelecek. Küme düşme hattında yer alan Büyükçekmece geçtiğimiz hafta sahasında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelmiş ve rakibine 88-80’lik skorla mağlup olmuştu. Puan kaybına tahammülü olmayan Büyükçekmece küme düşme hattından uzaklaşmak istiyor.

Giresun nefes aldı

Yeşilgiresun Belediyespor'da, kulüp başkan vekili Sertaç Güneş, Galatasaray Odeabank karşısında ligde kalma adına hayati önem taşıyan galibiyet aldıklarını söyledi. Galatasaray Odeabank galibiyetiyle düşme hattı ile olan galibiyet farkını açtıklarını ifade eden Güneş, "Galatasaray Odeabank karşısında ligde kalma adına hayati önem taşıyan galibiyete imza attık. Düşme hattındaki rakiplerimizden Gaziantep Basketbol ile olan galibiyet farkını iki maça çıkardık ve bir nebze de olsa rahat nefes aldık." diye konuştu.


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.