CHP’li Çakırözer, “Çiftelerimize geçmiş olsun”

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Eskişehir’de koronavirüs vakasının ilk görüldüğü Çifteler ilçesini ziyaret ederek, ilçenin mülki amirleri, esnaf ve bölge halkına geçmiş olsun dileklerini iletti. Çakırözer, “Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını maalesef şehrimizde ve ilçelerimizde de etkisini gösterdi. Can kayıplarımızın yanı sıra ekonomik ve sosyal etkileri de oldukça ağır oldu. Hepimize geçmiş olsun. Bu günleri hep birlikte dayanışma ile atlatacağız” dedi.

CHP’li Çakırözer, “Çiftelerimize geçmiş olsun”
07 Mayıs 2020 Perşembe 12:08

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile mücadele devam ederken, CHP Milletvekili Utku Çakırözer, Eskişehir’de koronavirüs salgının ilk görüldüğü ilçelerden biri olan Çifteler ilçesini ziyaret ederek, ilçe halkına geçmiş olsun dileklerini iletti. CHP Çifteler İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Çakırözer, İlçe Başkanı Şükrü Keser ve beraberindeki heyet ile Çifteler Kaymakamı Mehmet Uğur Arslan, Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık ve ilçe esnafını ziyaret etti.

GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Korona salgını ile mücadelede Çifteler’deki son gelişmelere ilişkin İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanından bilgi alan Çakırözer, salgınla mücadelede yürütülen çalışmalar için teşekkür etti, geçmiş olsun dileklerini iletti. İlçe esnafını da ziyaret eden Çakırözer, esnafa hem geçmiş olsun dileklerini iletti, hem de salgın sonrasında ortaya çıkan duruma ilişkin bilgi aldı, talepleri dinledi.

DAYANIŞMA İLE ATALATACAĞIZ

Ziyaretleri sonrasında yaptığı açıklamasında Çakırözer, “Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını şehrimizi ve ilçelerimizi de etkiledi. İnsanlarımızın sağlığının yanı sıra sosyal ve ekonomik açıdan da etkileri oldukça ağır oldu. Bu süreçte şehrimizde ilk vakanın görüldüğü ilçelerimizden olan Çiftelerimizde de salgınla mücadelede yürütülen çalışmalar için teşekkür ederim. Başta Çiftelerimiz olmak üzere hepimize geçmiş olsun. Bu süreci birlik, beraberlik ve dayanışma içinde atlatacağız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.