Odunpazarı Belediyesi karantina altındaki binaları her gün dezenfekte ediyor

Huzur Mahallesi’nde bulunan iki katlı bir bina, binada yaşayan 3 kişide koronovirüs tespit edilmesinden ardından İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından karantina altına alındı. Odunpazarı Belediyesi, 15 kişinin ikamet ettiği binanın karantina altına alındığının bildirilmesi üzerine, binada dezenfeksiyon çalışmaları başlattı.

Odunpazarı Belediyesi karantina altındaki binaları her gün dezenfekte ediyor
07 Mayıs 2020 Perşembe 12:56

Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen dezenfeksiyon çalışması, 14 gün boyunca devam edecek.  Binanın girişten başlayarak dezenfekte eden Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, binanın ön ve arka cephesinde de dezenfeksiyon çalışması yürüttü. Ekipler, Huzur ve Yenidoğan Mahallesi’nde karantina altında alınan binaları her gün dezenfekte ediyor.

HALKIMIZIN SAĞLIĞININ KORUYUCUSU OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ

Konuyla ilgili açıklama yapan yetkililer, Odunpazarı Bölgesi’nde koronavirüs nedeni ile karantina altına olan binalarda her gün düzenli olarak dezenfeksiyon çalışması yaptıklarını söyledi. Yetkililer, “Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için birincil öncelik. Bu denenle de halkımızın sağlığının koruyucusu olmayı sürdüreceğiz. Odunpazarı Belediyesi olarak bizler, virüsün yayılmasını önleyici tedbirler alıyoruz. Vatandaşlarımızın da bu konuda duyarlı olması gerekiyor.” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.