CHP’li Arslan’dan AK Partili Dönmez’e sert yanıt: 21 yıldır iktidarsınız neden yapmadınız?

Mahkeme bilirkişi raporuna dayanarak URAYSİM Projesi’nde kamulaştırmaları iptal kararı vermişti. Bu karar sonrasında AK Parti Eskişehri Milletvekili Fatih Dönmez Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i şehrin kalkınmasını engellemekle suçlamıştı. Dönmez’e cevap CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan’dan geldi: Eskişehirlilerin Sayın Dönmez ’den beklentisi, ismi Eskişehir ile özdeşleşen Sayın Yılmaz Büyükerşen’e karne vermek değil, Eskişehir’de iktidar eliyle yapılması gerektiği halde yıllardır yapılmayan projelerin hayata geçirilmesi için çaba harcamasıdır.

CHP’li Arslan’dan AK Partili Dönmez’e sert yanıt: 21 yıldır iktidarsınız neden yapmadınız?
04 Ağustos 2023 Cuma 14:07

Dönmez’in mahkemenin bilirkişi raporuna dayanarak verdiği kararı görmezden gelerek, yapmış olduğu suçlamaların akla ziyan olduğunu belirten Arslan, “Sayın Dönmez 21 yıldır tek başına iktidarda olan AKP’nin bir dönem bakanlığını da yapmış hali hazırda bir milletvekili olarak şu sorulara kamuoyunu bilgilendirmek adına yanıt vermelidir” dedi.

Arslan’dan Dönmez’e 3 soru

“Eskişehirlilerin Sayın Dönmez ’den beklentisi, ismi Eskişehir ile özdeşleşen Sayın Yılmaz Büyükerşen’e karne vermek değil, Eskişehir’de iktidar eliyle yapılması

gerektiği halde yıllardır yapılmayan projelerin hayata geçirilmesi için çaba harcamaktır” diye konuşan Arslan Dönmez’e şu soruları yöneltti.

Şehrimize nitelikli istihdam yaratacak yatırımları, teknolojiye dayalı tesislerin kuruluşunu bugüne kadar neden yapmadınız?

 Şehrimizin gelişimini ve sürdürülebilir kalkınmasını, yaşam standartlarının yükselmesini sağlayacak yatırım ve diğer çalışmaları neden yapmadınız?

 Şehrimizin yıllardır kanayan sorunları olan Çevre yolu, ilçe bağlantı yolları, Hasanbey Lojistik Merkezinin Gemlik limanına demiryolu bağlantısının sağlanması, Havaalanın tarifeli seferlere açılması ve kargo merkezi olarak kullanılması, Kızılinler Termal Turizm projeleri, Kocakır Süperkent projesi, Afet riskli alan olarak ilan edilen bölgelerle ilgili sorunları neden çözmediniz?

  • Ya da bu sorunları çözmek istediniz, girişim ve yatırım yaptınız da, Eskişehir’de buna kim ya da kimler karşı çıktı ve engelledi

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ekk - 10 ay önce
bırakın küçük enişteyi