CHP'li Usluer: Adaletteki tahribatı hep birlikte onaracağız

CHP Eskişehir Milletvekili ve PM Üyesi Prof. Dr. Gaye Usluer Eskişehir Barosu’nu ziyaret etti. 24 Haziran seçimlerinde ülkesini seven tüm hukukçuların seferber olması gerektiğini söyleyen Usluer, “ 16 yılda en büyük çöküş adalet sisteminde yaşandı. Bu tahribatı hep birlikte onaracağız” dedi.

CHP'li Usluer: Adaletteki tahribatı hep birlikte onaracağız
07 Haziran 2018 Perşembe 15:06

CHP Ankara Milletvekili Av. Şenal Sarıhan ile birlikte Eskişehir Barosunu ziyaret eden Usluer, “ Son derece önemli bir seçime hazırlanıyoruz. Bir nevi kurtuluş mücadelesidir bu çünkü cumhuriyet değerlerinin yok edilmek istendiği bir süreç yaşıyoruz. Özgürlükler, hak, adalet nerdeyse sıfırlandı. Eğitim deseniz facia. Ekonomi deseniz felaket. Bu böyle gitmez artık. Bu seçim bizim gibi adaletin, hakkın ve hukukun savunucuları için hayati önem taşıyor. Bu bilinçle önce sandığa gideceğiz oyumuzu kullanacağız sonra da sandığımıza sahip çıkacağız. Sizlerin daha önceki seçimlerde ve özellikle 16 Nisan referandumunda nasıl bir emekle çalıştığınızı çok iyi biliyorum. Yine aynı performansla çalışıp hırsıza, uğursuza göz açtırmayalım. YSK’da yaşanabilecek sorunlar için de sizler de vatandaşlarımız da endişe etmesin. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Muharrem İnce her fırsatta dile getiriyor; 24 Haziran’da oylarımızı kullanacağız ve ardından Ankara’ya gideceğiz. Vatandaşımızın oyuna sahip çıkmak için Ankara’da hazır bekleyeceğiz. Sayın Muharrem İnce siz avukatlardan da desteği aldı ve dedi ki “50 bin avukatla YSK’da bekleyeceğim” o yüzden vatandaşımız rahat olsun. Biz kendimizi siper eder yine de en ufak bir oyna izin vermeyiz. Artık tamam!” şeklinde konuştu.

Baro Başkanı Rıza Öztekin ve yönetim kurulu üyelerinin bulunduğu toplantıda konuşan Öztekin, “ Daha önceki seçimlerde nasıl bir performans sergilediysek bu kez de aynısını yapacağız. Biz hazırız. Bizim görevimiz seçimin hukuki ve adil bir biçimde geçmesine katkı sunmak” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.