CHP KADIN KOLLARINDAN ÇANAKKALE ÇIKARMASI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Eskişehir Kadın Kolları yönetici ve üyeleri, düzenlenen Adalet Kurultayına katılım sağlamadan önce Çanakkale’nin tarihi mekanlarını ziyaret etti.

CHP KADIN KOLLARINDAN ÇANAKKALE ÇIKARMASI
28 Ağustos 2017 Pazartesi 16:34


Kadın Kolları Başkanı Figen Kahya ve kadın örgütü ‘Adalet Kurultayına’ katılmak üzere gittiği Çanakkale’de önce tarihi mekanları ziyaret etti.

Çanakkale Şehitler Abidesini gezen kadınlar, şehitler için dua etti.

Çanakkale’de unutulmaz bir destanın yazıldığını hatırlatan Kadın Kolları Başkanı Kahya, Türkiye’nin kolay kazanılmadığına dikkat çekti. Ana kuzusu yaştaki Mehmetçiklerin şehit olduğunu belirten Figen Kahya, “Biz bugün kadınlarımıza Çanakkale ruhunu göstermek için geldik. Çanakkale ülkemizin temellerinin atıldığı, büyük kayıplar verdiğimiz sonucunda başarıya ulaştığımız bir yerdir. Buranın tarihi kanla yazılmıştır. Kadınlarımızın cephaneye mermi, su ve yemek taşıdığı korkusuzca eline tüfek alıp çarpıştığı Çanakkalemizi bugün ziyaret etmekten onur duyuyoruz” dedi.

Kadınlar ardından düzenlenen Adalet Kurultayına katılmak üzere daha önceden hazırlanan alana geçti.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.