DOST ACI SÖYLER

“Kongrede verilen sözler kongre salonundan kaldı. Şimdiye kadar tek bir kuruş destek almadık. Loca ve bilet satışından 280 bin lira gelir elde ettik”

DOST ACI SÖYLER
28 Ağustos 2017 Pazartesi 22:45

EST TV’nin sevilen programlarından 90+3’e konuk olan Eskişehirspor Kulüp başkanı Sinan Özeçoğlu Erkan Midilli ve Murat Dağtekin’in sorularını yanıtladı. Göreve geldikleri günden itibaren ciddi bir borç yükü ile karşı karşıya kaldıklarını belirten Başkan Özeçoğlu, programa FİFA ve TFF’deki dosyalar ile katıldı. 2013 sezonuna ait futbolcu borçlarının halen durduğunu belirten Özeçoğlu, bankalara 47 milyon, futbolcu ve teknik adamlara ise yaklaşık 60 milyonluk bir borcun olduğunu söyledi. Puan silme cezasının gelmemesi için 20 Eylül tarihine kadar 23- 24 milyon lira ödeme yapılması gerektiğini belirten Özeçoğlu, “Şimdiye kadar kimseden destek alamadık. Ama desteklerin geleceğine inanıyoruz. Tek gelirimiz loca satışı ve bilet satışından oldu bu da yaklaşık 280 bin civarı bir gelir. Bu kulüp hesap verilebilir bir hale getireceğiz. Denetleme şirketinin hazırladığı raporu kamuoyu ile paylaşacağız. Bunları yapanlar önce vicdanlarda yargılanacak. Hukuki işlemler yapılması gerekiyor ise bunları da yapacağız” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.