CHP ile AK parti arasında yol kavgası

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan, CHP’li Jale Nur Süllü’nün Çevreyolu üstünde bulunan köprüye çıkarak yapmış olduğu açıklamaya yanıt verdi. Süllü, hükümete çevre yolu talebinde bulunurken, AK Parti İl Başkanı Reyhan şehir içi trafiğini işaret etti. Süllü’nün çıktığı köprünün hükümetin hizmeti olduğunu belirten Reyhan, yaptığı yazılı açıklamada Hamamyolu Köprüsü’nü de eleştirdi.

CHP ile AK parti arasında yol kavgası
05 Eylül 2023 Salı 15:58

Reyhan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

CHP’li bir milletvekili Ulaştırma Bakanlığımız tarafından şehrimize kazandırılan çevre yolunun üzerinde basın açıklaması yapmış. İşin trajikomik tarafı açıklamanın yapıldığı köprü bile Karayolları Genel Müdürlüğünün yani hükümetimizin şehrimize kazandırdığı bir köprüdür. 25 yıldır CHP’li belediyelerin kentimize kazandırdığı tek köprünün Hamamyolu Caddesi üzerindeki anlamsız köprü olduğunu hatırlatmak isteriz.

Eskişehir Çevre Yolu sorunu çözülsün demiş. Şu hale bakın yol ne halde demiş. Yol açmadığınız ve yol bırakmadığınız için çevre yolu şehrin bütün yükünü taşıyor. Çevre yolu transit geçişler nedeni ile mi sıkışık? Yoksa şehirde yol kalmadığı için ve kullanabildiğimiz tek yol olduğu için mi bu denli sıkışık görünüyor? Bugün Eskişehir’deki sürücülerin Şair Fuzuli Caddesi, Sakarya Caddesi, Kızılcıklı Mahmut Pehlivan caddesi gibi caddeleri akıcı bir şekilde kullanabilmeleri gerekiyor. Bu caddeler üzerinde araç ile ilerleyebilmek cidden zor işler. Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Caddesi üzerinde kişiye özel park sistemi ile halkımızı iyice çıldırtmayı başaranlar şehrimizin trafiğini rahatlatmak için yapılmış yolları eleştiriyorlar.  Bir gün Kızılcıklı’ya gidin, şehir içi yol olması gereken caddenin haline bakın. Bir gün de Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne gidin. Bürokrat olduğunuz dönemde, -10 yıldan fazla geçmiştir- uygulanacak dediğiniz yeşil dalga sisteminin akıbetini sorun. İnşaat aşamasında alınan otopark bedelleri ile kaç otopark yapılmış sorun, kaç caddede yol kenarı otopark uygulaması var ve caddelerde araç geçişi zorlaştırılmış sorun. Bu caddelerde kaç kişiye şahsa özel yol kenarı otopark tahsis edilmiş sorun. Çevre yolu tüm sorunları, açmadığınız yolları, kavşakları, yol olarak kullanılması gerekirken şahsa özel otopark olarak kullanılan caddeleri taşıdığı için yoğun. Şehrin bütün yükü çevre yolunda. CHP’li Eskişehir Milletvekili’nin Eskişehir’in cezalandırıldığı fikri doğru olabilir. Fakat emin olun Ulaştırma Bakanlığı tarafından değil. AK Parti Hükümeti en çok yol yatırımı yapan hükümettir. Hemşehrilerimiz hükümetimizin yol konusunda üzerine düşeni yaptığına inansınlar, müsterih olsunlar.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.