CHP İl Başkanı Yalaz: Hatipoğlu ne tarafta olduğunu karıştırmaktadır

AK Parti Milletvekili Nebi Hatipoğlu’nun Haber Türk’te katıldığı programda sarf ettiği sözleri hatırlatan CHP İl Başkanı Talat Yalaz, “Sanırım sayın Hatipoğlu oradan oraya geçmekten ne tarafta olduğunu bazen karıştırmaktadır” dedi.

CHP İl Başkanı Yalaz: Hatipoğlu ne tarafta olduğunu karıştırmaktadır
19 Kasım 2023 Pazar 14:08

CHP’nin pazar toplantısında konuşan il başkanı Talat Yalaz, Nebi Hatipoğlu’nun Haber Türk’te sarf ettiği sözleri hatırlattı. Yalaz, “Nebi Hatipoğlu geçtiğimiz hafta ulusal kanalda bir yayına katıldı. Bu programda ‘ sağolsun Yılmaz hocam Eskişehiri bir marka yaptı.’ İfadesini kullanmıştır. Bunu iki kere vurguluyor. Sonra da eleştiriyor. Diyor ki Eskişehir’in kronik sorunları var ve sıralıyor. Çevre yolu, tren yolu bağlantısı, trafiğimiz,metromuz gibi çok büyük kronik sorunlarımız var diyor. İnanılır gibi değil. Sayın Nebi Hatipoğlu’na birilerinin bu bahsettiği sorunların merkezi hükümetin görev alanında olduğunu hatırlatması gerekiyor. Merkezi hükümetin yani kendisinin de mensubu olduğu iktidarın yapması gerekirken yapmadığı hizmetler konusunda belediyelerimizin eleştirilmesi en hafif tabiriyle akıl tutulmasıdır. Sanırım Sayın Hatipoğlu oradan oraya geçmekten ne tarafta olduğunu bazen karıştırmaktadır. Bu kısmın mantıken belediyelerimize atfedilecek sıkıntılar olmadığını belirtmekle birlikte Nebi Hatipoğlu’nun da belirttiği gibi ‘Eskişehir’in Yılmaz Büyükerşen tarafından marka bir şehir hale getirildiği ifadesini AKP milletvekilinden de duymak bizler için olduğu kadar Eskişehir kamuoyu için de mutluluk vericidir diye düşünüyorum” dedi

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.