CHP İl Başkanı Talat Yalaz: Başkanlarımıza rakip bulamıyorlar yapabilecekleri tek şey saldırmak

Görevi devraldıktan sonra ilk Pazar toplantısını gerçekleştiren CHP Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz, AK Partiye yüklendi. AK Parti’nin CHP’li Belediye Başkanları karşısına aday çıkaramadığını belirten Yalaz, “Bu nedenle yapabilecekleri tek şey onlara saldırarak, onları güçsüzleştirmek lütfen bunun farkında olalım. Bunun farkında olalım ve belediye başkanlarımızı kamuoyu nezdinde her zaman savunalım onlar iyi ki varlar ve yaptıkları hizmetlerle, varlıklarıyla alnımız açık, başımız dik, onları savunabiliyoruz” dedi.

CHP İl Başkanı Talat Yalaz: Başkanlarımıza rakip bulamıyorlar yapabilecekleri tek şey saldırmak
02 Ekim 2023 Pazartesi 01:13

Konuşmasına Ankara’daki terör saldırısını lanetleyerek ve birliktelik mesajı vererek başlayan CHP İl Başkanı Talat Yalaz, yerel seçimler, ve parti içi mücadeleye ilişkin mesajlar verdiği açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Bizim çok güçlü ve sevilen belediye başkanlarımız var. Diğer partiler ve özellikle iktidar partisi, onlarla yarışabilecek güçte dahi bir aday bulamıyorlar. Yakınına dahi yaklaşabilecek şekilde düşünüyorlar,bulamıyorlar. Bu nedenle yapabilecekleri tek şey onlara saldırarak, onları güçsüzleştirmek lütfen bunun farkında olalım. Bunun farkında olalım ve belediye başkanlarımızı kamuoyu nezdinde her zaman savunalım onlar iyi ki varlar ve yaptıkları hizmetlerle, varlıklarıyla alnımız açık, başımız dik, onları savunabiliyoruz. Ne mutlu bize. Eskişehir gibi bir yerde yaşıyoruz. Belediye başkanlarımızla gurur duyuyoruz. Gün, iç çekişmeleri bir kenara bırakarak tüm belediyeleri kazanmak için mücadele günüdür. Kongrede ve öncesinde Tüm taahhütlerin ve mesajların sonuna kadar arkasındayım. Birlikte çok güzel işler başaracağız. Yürekten inanıyorum

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.