Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası’ndan Eskişehirlilere Mozart ziyafeti

Eskişehir Büyükşehir Senfoni Orkestrası, klasik dönemin en ünlü bestecisi W.A. Mozart’ın eserleriyle sanatseverlerle buluştu.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası’ndan Eskişehirlilere Mozart ziyafeti
02 Ekim 2023 Pazartesi 02:08

Eskişehir Büyükşehir Senfoni Orkestrası, klasik dönemin en ünlü bestecisi W.A. Mozart’ın eserleriyle sanatseverlerle buluştu. Konserin orkestra şefliğini duayen isim Rengim Gökmen yaparken, Kıbrıslı piyano sanatçısı Rüya Taner konuk solist olarak ağırlandı.

Eskişehirli sanat severlerin yoğun ilgi gösterdiği konseri Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy da takip ederken, Vali Aksoy konser sonunda Orkestranın, konuk sanatçısı Taner ve şef Rengim Gökmen’i tebrik etti.Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce de konser sonrası Şef Gökmen’e çiçek takdim etti.

Büyükerşen: Yıllar sonra bir valimizi konserde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk

Şehir dışında olduğu için konsere katılamayan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: 

Şehir dışında olduğum için bu muhteşem geceye katılamadım ancak yıllar sonra bir Valimizi ve değerli eşini Senfoni Orkestramızın konserinde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Kendisine ve muhterem eşine teşekkür ediyor, Orkestramızın konserleri ile Şehir Tiyatrolarımızın oyunları başta olmak üzere tüm etkinliklerimizde kendilerini yanımızda görmekten onur duyacağımızı belirtmek istiyorum.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.