CHP HEYETİ ‘ŞEKER FABRİKASI’ İÇİN ESKİŞEHİR’E GELİYOR

Türkiye’deki 14 şeker fabrikası için hükümetin özelleştirme kararı almasının ardından, fabrikaların bulunduğu çeşitli illere giden CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve beraberindeki milletvekilleri 29 Mart’ta Eskişehir’e geliyor.

CHP HEYETİ ‘ŞEKER FABRİKASI’ İÇİN ESKİŞEHİR’E GELİYOR
27 Mart 2018 Salı 15:00

Şeker fabrikalarının özelleştirilmesine karşı halkı bilgilendirmek için ana muhalefet partisi özel bir heyet oluşturdu.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun görevlendirdiği milletvekili heyeti, şeker fabrikalarının özelleştirilmesi konusunda halkı bilgilendirecek, pancar eken çiftçiye ve Şeker-İş emekçilerine destek olacak, Nişasta Bazlı Şekerin insan sağlığına zararlarını anlatacak. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve beraberindeki milletvekilleri 29 Mart Perşembe günü Eskişehir’e gelerek, Doktorlar’dan Espark yanındaki Dublin Cafe önüne bir yürüyüş gerçekleştirecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.